Istoria în spatele companiei noastre

S

EO a devenit in 2007  pentru noi un nou mod de gandire atunci cand privim un site web.

Ceea ce am învățat in ultimii 12 ani este ca indiferent de ce update a făcut Google de la an la an, indiferent de schimbările apărute in modul de realizare a unui site, procesul de optimizare a site-urilor a rămas același.

Am creat și optimizat in acești ani, peste 250 de site-uri, in prima parte pentru noi, asta aducând profituri serioase din Google Ad-Sense, apoi pentru prieteni și in final pentru companii ce au devenit branduri puternice pe piața.

Experiența in branding re-branding, poziționări de produse pe piața din România și străinătate colaborând cu cele mai mari agenții de publicitate din România încă din 1997.

Implementarea proiectelor BTL în colaborare cu Graffiti / BBDO pentru clienți ca Tuborg și Philip Morris

• Implementarea proiectelor BTL pentru clienți importanți precum: Connex, Oxygen, O`Neil, Swatch, Star Foods, Ballantine`s, Silva, Marlboro, Zovirax, Amigo, ShickProtector, Winston.

Oamenii potriviți la locul potrivit

Nu crede ca poți face totul singur, nu încerca sa păcălești piața. Folosește inteligent banii atunci când vrei sa faci o afacere si înțelege ca promovarea este pe primul loc!

Transmite mesajul clienților.

Mesajul tău trebuie transmis clar și tare potențialilor clienți. Toată lumea trebuie sa știe de tine, de produsele tale, de ideile tale noi.

CONTACTAȚI-NE ACUM