La baza sa, optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este despre creșterea vizibilității site-ului dvs. web în rezultatele căutării organice in Google, Bing.
Pentru a obține acesta vizibilitatea, trebuie să înțelegeți trei componente de bază:

1.Ce tipuri de conținut sunt interesați, doresc să găsească sau au nevoie de oameni.
2.Cum funcționează motoarele de căutare si cum scanează site-ul tău.
3.Cum să promovați și să optimizați Off-page si On-page corect site-ul dvs. web.

În timp ce motoarele de căutare și tehnologia sunt mereu în evoluție, există unele elemente fundamentale care stau la baza, ce au rămas neschimbate încă din primele zile de SEO. Îmi amintesc practicile pe care le foloseam sa-mi optimizez site-ul de jocuri online cu Hannah Montana sau cu mașinuțe ce erau la moda in acei ani. In mare parte lucrurile au rămas neschimbate.

Acesta este motivul pentru care am creat această imagine de ansamblu pentru a defini SEO pentru profesioniștii SEO aspiranți și pentru a explica modul în care funcționează cu adevărat optimizarea motoarelor de căutare Azi.

Astăzi vom începe un capitol nou din viata oricărui novice cu noțiunile de bază ale optimizării motorului de căutare .

SEO pentru începători: Aflați elementele de bază
Ești un aspirant profesionist SEO? Atunci acesta este locul unde trebuie să fiți.

 

Veți afla elementele de bază ale funcționării SEO și de ce este atât de important, plus:

Bazele optimizării motorului de căutare.
Ce este SEO acum, de ce este important, cum caută oamenii și ce caută, cât durează pentru a vedea rezultatele și câteva provocări mari cu care te vei confrunta în cariera ta.

Factorii cheie de clasare Google. De ce legăturile(linkurile), cuvintele cheie și conținutul de înaltă calitate sunt foarte importante pentru succesul SEO.

De asemenea, eliminăm unele dintre cele mai mari mituri SEO.

Cum să vă continuați educația in SEO. Descoperiți cele mai bune practici de marketing digital și experți din industrie pe care ar trebui să va influențeze.
Istoria SEO. Din zorii site-urilor web și a motoarelor de căutare din anii ’90 până în ziua de azi, recapitulăm cele mai mari repere pentru a vă ajuta să înțelegeți unde a fost căutarea, unde se află astăzi și unde se îndreaptă SEO în viitor.